slotenmaker Rotterdam

Nieuwe sleutel gemaakt door slotenmaker Rotterdam

Wil je na een avond stappen je huis binnenstappen, maar breekt je sleutel plots af in het slot, dan kan slotenmaker Rotterdam zo snel mogelijk met een oplossing komen. Door metaalmoeheid en regelmatig gebruik zullen je sleutels op den duur slijtage vertonen. Als de sleutel afbreekt in het slot, dan kan het erg moeilijk zijn om deze te verwijderen. Slotenmaker Rotterdam kan je helpen toegang te krijgen tot je woning en dan meestal het slot opnieuw een sleutel geven. Ze kunnen ook sleutels uitsnijden om je een nieuwe sleutel te geven, of zelfs het slot vervangen, indien nodig.   

slotenmaker Rotterdam

Sleutels en sloten gaan slijten

Net als sleutels kunnen sloten na verloop van tijd gaan verslijten en niet meer goed werken. Of iemand kan ze beschadigen terwijl hij toegang probeert te krijgen tot je woning. Als dit gebeurt, kost het meer tijd en moeite om het slot te openen. In sommige gevallen kan het slot niet volledig worden geopend, waardoor je buitengesloten raakt van je woning, auto of bedrijf. Een slotenmaker kan helpen bij het repareren of vervangen van beschadigde sloten. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je straks je woning of auto niet meer binnenkomt. 

Goede sloten tegen inbraak

Slotenmakers kunnen ook een belangrijke rol spelen wanneer het gaat om veiligheid. Om inbraak te voorkomen is het belangrijk dat je inbreken voor potentiële inbrekers zo lastig mogelijk maakt. Hiervoor is het belangrijk om een goed sluit- en hangwerk te laten monteren. Dit kan bijvoorbeeld een anti-inbraakstang zijn, dievenklauwen of een veiligheidsbeslag. Inbrekers zullen deze veiligheidssystemen direct herkennen, jouw huis overslaan en doorgaan naar de volgende woning. Het is namelijk niet meer de moeite waard om bij jouw huis in te breken, omdat er extra tijd nodig is om langs alle beveiligingssystemen te komen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *