Wijnmeubels bestellen

Wijnmeubels bestellen

Net een huis gekocht? Dan moet deze nog ingericht worden natuurlijk.

Had je nog meubels van je vorige huis? Dan kun je deze meenemen. Ben je echter groter gaan wonen dan wil je waarschijnlijk toch andere meubels om het huis ook gevuld te krijgen. En om dan willekeurige meubels naast de meubels te plaatsen die je al had, dat werkt vaak niet en ziet er meestal niet uit als een goede combinatie.

Ben je daarnaast ook nog een echte wijn liefhebber? Dan is het misschien wel leuk om een aantal wijnmeubels er bij te zetten.

Wijnmeubels bestellen

Waar moeten we precies aan denken bij wijn meubels. Als eerste zijn er hele leuke, ludieke en originele meubels die iets in zich hebben wat doet denken aan wijn.

Zo is er een krukje volledig in de vorm van een kurk die als sluiting van een wijnfles fungeert.
Maar ook is er een tafeltje beschikbaar in de vorm van een dergelijke kurk.

Deze krukjes en tafeltjes zijn er in verschillende soorten en ontwerpen verkrijgbaar.

Wijnvaten die als meubels gebruikt kunnen worden

Er is ook een leuke opengemaakte wijnvat (half doorgesneden) die leuk als bloembak in de kamer te zetten is. Netjes opvullen met zand en een paar planten er in. Heel origineel. En wil je het zonder zand, dan kan dat natuurlijk ook. Dan zet je er gewoon wat bloempotten in.

Wat ik zelf ook een hele leuke vind is het wijnvat dat aan de voorkant open is. In dit wijnvat zijn dan rekken gemaakt waarin je wijnflessen kunt leggen. Deze staat ook super mooi in een woonkamer. Heel origineel en het zal echt een eyecatcher zijn voor je bezoek tijdens feestjes en partijen. En hij is nog praktisch ook nog.

Deze wijnvaten waarin je dus wijnflessen kunt stallen zijn er ook in uitgebreidere varianten. In deze meer uitgebouwde exemplaren is ook nog eens ruimte voor wijnglazen. Zodoende heb je dus de wijnflessen en de wijnglazen mooi bij elkaar in.

Bovenop het wijnvat is een bruikbaar vlak plateau beschikbaar. Hierop kun je dan de wijnfles ontdoen van zijn kurk en ter plekke de wijnglazen vullen en vervolgens vanaf daar uit serveren. Erg leuk.

Ben je een grootverbruiker dan is een wijnkoelkast ook niet verkeerd natuurlijk. Maar dit gaat misschien wat meer richting het professionele gebruik. Zeg maar in het geval dat je een horeca zaak hebt. Maar wil je er als particulier ook een hebben, dan zijn ze gelukkig ook in kleinere hobbymatige varianten te koop.

En wil je nu echt wijn opslaan in een wijnvat? Dan kan dat ook. Deze vaten zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Als je een kelder hebt dan is het natuurlijk een mooie hobby om hier wat vaten op te slaan en de wijn te laten rijpen.

Bron: Wineandbarrels.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *