Gezond eten bestellen Zo doe je het!

Gezond eten bestellen? Zo doe je het!

Eten bestellen is iets wat bijna iedereen wel eens doet. Weinig tijd of geen zin zijn dan vaak de redenen voor het bestellen van eten. Jaren geleden was vrijwel al het eten wat je afhaalde of liet bezorgen niet bepaald gezond. Daar is gelukkig verandering in gekomen. Je kunt tegenwoordig allerlei soorten eten en gerechten bestellen, via vele verschillende platformen en apps. Maar hoe bestel je dan gezond eten? Met deze tips is het niet meer zo moeilijk!

Salade is een goede keuze, maar wees zuinig met de dressing

Een salade kun je op vrijwel alle plekken afhalen of laten bezorgen. Het klinkt altijd super gezond, maar in de praktijk valt het vaak tegen. Dit komt vooral door allerlei toevoegingen zoals dressings en veel noten. Wees zuinig met de dressing en check altijd goed de voedingswaarde. Dan kun je een goede keuze maken!

Ook bij de snackbar kun je gezonde(re) keuzes maken

De snackbar is natuurlijk de ultieme plek voor ongezond eten. Maar zelfs hier kun je gezonde, of in elk geval gezondere, keuzes maken. Rode sauzen leveren minder calorieën dan witte, alles wat gefrituurd is is extra ongezond en één snack bestellen in plaats van twee levert al heel veel op. En vaak kun je bijvoorbeeld ook een nasi-schotel bestellen, dat is nog beter.

Sushi kan heel gezond zijn

Sushi is de laatste jaren heel populair geworden. En het voordeel is dat het niet eens super ongezond is. Laat de rolletjes dan wel zoveel mogelijk staan of neem daar een klein aantal van. Rauwe vis en groenten zijn een goede keus. Hetzelfde geldt voor een Chinees, bestel hier veel groenten en gegrild vlees.

Bij de pizzeria of shoarmazaak zijn ook gezonde keuzes beschikbaar

Ook bij de pizzeria kun je gezondere keuzes maken. Zo kun je vaak kiezen voor een groentebodem en heb je natuurlijk de keus qua toppings. Kies hier voor veel groenten en het ongezonde valt mee. Bij een shoarmazaak kun je het beste gaan voor falafel, de populaire kikkererwtenballetjes. Eet dit dan zonder broodje en met een klein beetje saus, dan heb je alsnog een prima maaltijd.

The Feel Good Kitchen

The Feel Good Kitchen is het maaltijdconcept van WOODSTONE en helpt jou te genieten van je leven én van lekkere, voedzame maaltijden zonder gedoe. Zo kun jij tijd besteden aan andere belangrijke dingen in je leven zonder dat je concessies hoeft te doen aan de kwaliteit of smaak van je maaltijden. Er zijn drie soorten maaltijd-concepten waaruit je kan kiezen:

  • Vers-en-klaar maaltijden, die je alleen nog even op hoeft te warmen. Boordevol groenten en smaak, zonder conserveringsmiddelen.
  • Pizza en pasta pakketten. Dit kan natuurlijk niet ontbreken bij WOODSTONE. Er zijn pizza pakketten samengesteld waarmee jij in een kwartiertje je eigen pizza maakt.
  • Traybakes, de favoriet van Feel Good Kitchen. Dit zijn bakplaten vol verse ingrediënten die je heel snel op tafel zet, ook voor het hele gezin!

Voor de liefhebber kun je er ook bijpassende wijnen, lekkere toetjes en snacks bij bestellen. Iets minder gezond, wel lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *