Isaan

Redenen om Isaan te bezoeken

Als je van een wat rustigere vakantie houdt, is Thailand een mooi plek voor jou. Je kunt hier namelijk zowel de drukte als de rust opzoeken. Het land in verdeeld in verschillende regio’s die ieder hun eigen charmes heeft. Als jij van veel rust en natuur houd kun je de regio Isaan bezoeken. Dit is namelijk een regio in Thailand dat heel erg veel natuur heeft. Je kunt hier dus ideaal gaan wandelen tijdens je verblijf. Ook is het fijn dat de regio zowel stranden als steden heeft. Zo kun je de wilde natuur intrekken, of er voor kiezen om aan het strand te gaan liggen. Het is wel de armste regio van dit land. Er zijn daarom heel erg veel traditionele dorpen die je kunt bezoeken. Hier lijkt het alsof de tijd voor tientallen jaren heeft stilgestaan. Hier worden namelijk gewassen nog voor het overgrote deel met de park en wagen geoogst.

Het national park bezoeken

Als jij in de buurt van Isaan op vakantie gaat, wordt het aangeraden om naar een national park toe te gaan. Dit is namelijk jouw kans om wilde dieren te spotten. In het Khao Yai National Park kun je namelijk heel erg veel verschillende diersoorten vinden. Hierbij moet je denken aan dieren zoals apen, tijgers en zelfs olifanten. Je kunt in dit nationale park zowel zelfstandig, als onder begeleiding van een gids rondlopen. Deze leidt je dan langs verschillende bezienswaardigheden binnen het park. 

Isaan

Ruïnes in de omgeving 

Je kunt in de regio Isaan niet alleen genieten van de natuur en de toeristische plekken. Je hebt er namelijk ook verschillende ruïnes die je kunt bezoeken. Hiervoor moet je vaak wel een aantal uur in de taxi zitten. Deze ruïnes zijn heel erg oud, en zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *