exclusieve keukens door Provence

3 voordelen voor een maatwerkkeuken

Er zit verschil tussen een gewone keuken, of een maatwerk keuken. Aan de hand van een aantal voorbeelden leggen wij dit verschil graag aan u uit. Nog meer tips nodig? Laat u inspireren voor meer exclusieve keukens bij u in de buurt.

Bijpassen bij de rest

Een keuken moet niet een object op zichzelf zijn. Het moet horen bij de rest van interieur. Een keuken kan genadeloos overlopen in de woonkamer. Dit kan alleen met maatwerk keukens. Het materiaal dat in het interieur wordt gebruikt, wordt vervolgens ook in de keuken gebruikt. Er zijn genoeg idee├źn die allemaal te realiseren zijn.

Perfect passen

Een maatwerk keuken is heel erg geschikt voor ruimtes met moeilijke hoeken of met schuine wanden. Maatwerk keukens hebben geen beperking voor vormen en maten. Je kunt een maatwerk keuken altijd perfect op maat maken. Loze ruimtes komen zo helemaal niet voor. Door het gebruik van maatwerk halen we het optimale uit de beschikbare ruimte.

Meer vrijheid

Bij een standaard keuken al veel opties? Wist je dat je bij de aanschaf van een maatwerk keuken pas veel opties hebt?  Elk materiaalsoort, beslag of kleur is mogelijk. Of het nou eikenhouten is, of vuren. Met een maatwerkkeuken kan alles!

Hout is weer helemaal terug als trend. In de jaren 70 en 80 was een houten keuken helemaal hot. Dat is nu weer het geval. In 2021 wordt hout vaak gecombineerd met een andere kleur, zodat er een warm interieur ontstaat. Daarnaast is een ronde of ovale tafel ook helemaal trendy. Het geheel zorgt voor een gezellige, aangename sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *